Massage

 Lomi Lomi- Hawaiiansk Massage 

Massagen frigör din blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen. Jag masserar bl a längs med kroppens energibanor, på zonterapizoner och akupunkturpunkter.

En skön massage med mycket olja, långa avslappnande böljande drag. Lomi-lomi betyder på svenska "den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ".
Hawaiimassage tränger djupt in i muskulaturen, samtidigt som det är en intuitiv och mycket kärleksfull helkroppsmassage. 

Ingen behandling är den andra lik. Lomi-lomi massagen används för att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Ett fritt Flöde innebär hälsa, medan stopp och blockeringar kan leda till sjukdom. Massagen hjälper att frigöra din blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen och löser upp spänningar, vitaliserar och lyfter. I massagen följer jag meridianerna (energibanorna) i kroppen, musklerna stretchas, trigger- och akupressurpunkter stimuleras för att öka cirkulationen och energiflödet. Den balanserar chakrasystemet och påverkar det endokrina körtelsystemet. Massagen är både rehabiliterande och förebyggande. Den löser upp såväl fysiska spänningar som känslomässiga blockeringar och bidrar till välbefinnande på alla plan.

Rygg och nacke 30 min / 550 kr
Helkroppsbehandling 60 min/ 790 kr

Regndrppsmassage: 

Detta är en mycket kraftfull form av aromaterapi.
I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta kvalité.
Behandlingen grundas på metoder som använts i århundraden för att föryngra kropp och själ. De eteriska oljorna masseras in i fötterna och på ryggen samtidigt andas du in dem. Oljorna arbetar sedan i mellan 5 och 7 dagar i kroppen.

Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ samtidigt som immunförsvaret stärks. Behandlingen har även en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som till exempel blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans.

Behandlingen tar ca 60 min.

Anti-Stress behandling (N.A.T):

Detta är en riktig anti-stress behandling .
N.A.T står för Neuro Auricular Technique.
Med en glasstav och eteriska oljor så stimuleras ca 1000 nervändar, som bland annat påverkar det autonoma nervsystemet och ger därmed en möjlighet till balansering och ökat välmående vid bland annat stress, migrän och nackproblem.

Behandlingen tar ca 30 min.

 Boka en tid för Regndroppsmassage eller NAT-behandling här:   https://www.bokadirekt.se/places/lises-livsenergi-32994